Nieuws ATM Moerdijk

Een dag in het ATM werkleven van de logistieker…

LOGISTIEKER (Deel 4 van de 4)

.
Roy van den Dool (30) maakt onderdeel uit van de logistieke ploeg. Hij en zijn mannen zorgen dat ook de aanvoer en opslag van het afval op rolletjes loopt. Maar liefst 39.000 vrachten worden jaarlijks in goede banen geleid.

Roy van den Dool Roy van den Dool

“Totaal werken we met 18 collega’s op de opslaglocatie van het verpakt chemisch afval. We werken in een tweeploegendienst en met 5 collega’s per ploeg. De werkdruk hier vind ik wel lekker. Ik zie er elke dag weer uitdaging in de boel goed op te slaan. Maar tussen de vrachten door kunnen we ook met elkaar lachen. De sfeer is goed. En juist dan ben je bereid om voor elkaar een extra stapje te zetten.”

Waar een wil is

Na een korte carrière als politieman en slager startte Roy 4,5 jaar geleden bij ATM. “Toen ik hier net kwam, had ik de smaak nog niet zo te pakken. Ik werkte om te werken en liep er eerlijk gezegd zelfs een beetje de kantjes vanaf. Na een jaar vond een omslagpunt plaats. Niek wist me te enthousiasmeren. Hij betrekt me overal bij en is als een coach voor me.”

Ook Roy zit in het interne opleidingstraject. Nog één jaar en dan heeft hij zijn Operator B-diploma op zak. “Persoonlijke ontwikkeling wordt erg gestimuleerd. Je kunt hier blijven ontwikkelen. We hebben zelfs een salarisadministrateur die zich intern heeft omgeschoold tot engineer. ATM is een open en sociale werkgever. Ik zie mezelf hier over 10 jaar nog steeds werken. Misschien wel in de functie van Niek. Hij is hierin mijn grote voorbeeld.”

Ook enthousiast geworden?

Kom bij ons werken! Zie onze actuele vacatures

Publicatiedatum: 31 mei 2019 9:32