Nieuws ATM Moerdijk

Houten jubileum ATM bedrijfsschool

In februari 2020 bestaat de ATM bedrijfsschool alweer vijf jaar.

.
Waar is de tijd gebleven? Vijf jaar geleden startten we met onze eigen praktijkopleidingen waarmee we tot op de dag van vandaag onze operators de mogelijkheid geven werkend te blijven leren. Op dit moment telt het opleidingstraject 26 deelnemers en zijn we in zijn totaliteit 48 landelijk erkende diploma’s verder.

Maar ook de bedrijfsschool zelf is in ontwikkeling. Vanaf mei bieden we onze collega’s namelijk ook de mogelijkheid aan om in huis een erkend ervaringscertificaat (EVC) te behalen. In de praktijk geleerde competenties worden hierbij getoetst aan een landelijke, functiegebonden standaard en vervolgens officieel erkend. Momenteel draaien we proef met 4 collega’s waarvan 1 inmiddels al een erkend EVC op zak heeft.

De 'klassenfoto' uit 2015 De 'klassenfoto' uit 2015

Ook nieuw in de bedrijfsschool zijn de geprofessionaliseerde inwerkopleidingen. Het voormalige inwerktraject per installatie is hiermee een vooropleiding geworden van de huidige praktijkopleidingen. Nieuwe collega’s stromen na hun proeftijd in en na het behalen van alle inwerkmodules stromen ze na een jaar door. Momenteel telt deze ‘klas’ 7 operators.

Op naar nog meer diploma’s!

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 17 oktober 2019 13:15