Nieuws ATM Moerdijk

Onze nieuwe website is live!

Het is ons een genoegen u te verwelkomen op onze nieuwe website.

Refreshing

Het zal u niet zijn ontgaan dat onze voormalige website was verouderd. Hoog tijd voor een refreshing. Achter de schermen hebben we maandenlang intensief gesleuteld. Het resultaat is een website met een nieuwe structuur, een nieuw design, nieuwe content en nieuwe foto’s. Een website die past bij de organisatie zoals we nu zijn en hopelijk beter aansluit op uw informatiebehoeften.

Maak kans op een iPad

Ter ere van onze nieuwe website kunt u kans maken op één van de vijf iPads door de quiz in te vullen. De actieperiode loopt tot en met 30 september 2014 en de winnaars worden vervolgens via de website bekend gemaakt.

Toekomst

We zijn nu live, maar achter de schermen bouwen we verder. Zo blijft onze website actueel en voor u interessant om vaker te bezoeken. Tevens lanceren we op termijn de website in meerdere talen en een klantenportaal om onze klanten ook administratief volledig te ontzorgen op afvalgebied.

Tips of suggesties?

Mocht u als bezoeker nog tips of suggesties hebben om de website te optimaliseren, laat het ons dan vooral weten. U kunt hiervoor mailen naar sanne.wagemakers@atmmoerdijk.nl.

Dankwoord

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om zowel Internetbureau Dynamit als Kruit Communication-design hartelijk te danken voor de ondersteuning. In het bijzonder Abdessamad en Emma.


Publicatiedatum: 13 augustus 2014 12:25