Nieuws ATM Moerdijk

iPadactie verlopen…

Inmiddels is de actieperiode van onze iPadactie verstreken en zijn de winnaars bekend!

Ter ere van onze nieuwe website kon u middels deelname aan de quiz kans maken op één van de vijf iPads. De afgelopen periode hebben we honderden deelnames mogen ontvangen met een grote diversiteit aan antwoorden op de quizvragen. Voor de oplettende bezoeker: de antwoorden op de quizvragen vond u terug op………… onze website.

Winnaars

Uit de trekking van de correcte deelnames zijn vijf winnaars gekomen. Wij feliciteren: Dirk Cornelisse, Luut Veenje, Wobbe van der Meulen, Jo-Anne Gelderman en Mieke van der Horst! De iPad komt jullie kant op en wij wensen jullie via deze weg alvast veel plezier toe. Daarbij bedanken wij iedereen voor hun deelname aan de iPadactie.

iPadactie verlopen...


Optimalisatie website

Achter de schermen bouwen we verder aan onze website. Momenteel werken we namelijk aan een Engelse, Franse, Spaanse, Duitse en Italiaanse versie van onze website om ook te voldoen aan de informatiebehoeften van onze internationale relaties. Tevens starten we binnenkort met het versturen van onze nieuwsalerts waar u zich hier voor aan kunt melden.

Tips of suggesties?

Mocht u als bezoeker nog tips of suggesties hebben om de website te optimaliseren, laat het ons dan vooral weten. U kunt hiervoor mailen naar sanne.wagemakers@atmmoerdijk.nl.

Publicatiedatum: 14 oktober 2014 16:14