Shanks ATM Moerdijk

Reym-nieuws

Reym
11 december 2018

In een film van het Sectorinstituut Transport en Logistiek laat Reym-collega Rody zien wat je als chauffeur van een tankwagen zoal doet.

Reym
8 november 2018

Voor onze klanten verzorgen we met veel passie de industriële reiniging, transport en duurzame verwerking van afvalstoffen. Reym B.V. doet dit samen met haar zusterbedrijven onder de vlag van onze moedermaatschappij Renewi. Wij willen u via deze weg informeren over een belangrijke ontwikkeling, waarvan u wellicht via de media al kennis heeft genomen. Donderdag 8 november heeft de CEO van Renewi, Peter Dilnot, aangekondigd dat Reym verkocht zal worden.

Reym
23 oktober 2018

Nader kennismaken met de duurzame innovaties van Reym - Op een laagdrempelige manier konden relaties van Reym Delfzijl afgelopen vrijdag nader kennismaken met verschillende duurzame innovaties. Zo'n 150 geïnteresseerden werden in groepen rondgeleid over het zonovergoten terrein. Onder deskundige leiding konden zij zo allerlei nieuwe technieken, machines en reinigingsmogelijkheden live in werking zien.

Reym
15 oktober 2018

Afgelopen zaterdag hebben collega's van Reym en ATM 125 km gefietst voor KWF Kankerbestrijding. De route ging door de duinen van Noord-Holland en met zo'n 40 collega's van de Hazardous Waste divisie is uiteindelijk 6.000,- euro bij elkaar gefietst. De cheque met het geldbedrag is symbolisch overgedragen aan Marion de Bake van het KWF.

Reym
8 oktober 2018

Een mooi moment voor Reym: september volgend jaar mag Reym voor SABIC de reinigingswerkzaamheden tijdens de turnaround van de naftakraker OLE4 verzorgen.

Reym
19 september 2018

De week van 17 september is Safety Week bij Renewi. In deze week staan we met elkaar nog eens extra stil bij het belang van veilig werken. De Life Saving Rules (LSR) staan hierbij centraal.

Reym
17 september 2018

Afgelopen zaterdag organiseerde het toonaangevende waste-to-product bedrijf Renewi het Geen Afval Festival in Drachten.

Reym
3 september 2018

"De warmtewisselaarbundels van de zuiveringskolommen bij AnQore waren zodanig vervuild dat de capaciteit ervan fors terugliep. Door de opgebouwde vervuiling had schoonspuiten steeds minder effect. Zelfs met een spuitrobot. Besloten werd het over een andere boeg te gooien: ultrasoon reinigen in de reinigingsstraat van Reym Rotterdam. De resultaten daarvan waren boven verwachting."

Reym
28 augustus 2018

Opdrachtgever Halliburton heeft ons afgelopen zomer ge-audit conform de ISO 9001:2015 standaard. Het resultaat van de audit is een score van 97% waarmee wij als leverancier een A-status hebben behaald. Een mooi resultaat waarmee Reym de komende jaren de Total Care dienstverlening kan voortzetten bij Halliburton.

Reym
13 augustus 2018

"Continue innovatie en verbetering zijn kenmerken van Renewi’s Hazardous Waste-divisie".