Shanks ATM Moerdijk

Reym-nieuws

Reym
19 februari 2019

Deze ReymTime staat Jan Lammers op de cover. In het magazine een interview met hem over het belang van zelfkritiek en zijn waardering voor échte professionals. Een mooi bruggetje naar onze eigen Reym professionals. Ook zij komen uitvoerig aan het woord over de huidige ‘Ik ben een Pro’ campagne. Maar we kijken uiteraard ook breder. Wat betekent bijvoorbeeld het Energieakkoord voor de chemische industrie? En hoe kun je door beter samen te werken slimmer, duurzamer en veiliger werken?

Reym
4 februari 2019

Geothermie (aardwarmte) wordt steeds vaker gebruikt voor het verwarmen van huizen, kassen en industrie. Het is een duurzaam en schoon alternatief voor aardgas en draagt bij aan onze energie-onafhankelijkheid en een schoon milieu. Reym biedt verschillende ondersteunende diensten tijdens de booractiviteiten maar ook daarna, als de geothermische put in bedrijf is. Denk daarbij aan het aanmaken en opslaan van boorspoelingen, het reinigen van leidingen en installaties en het decontamineren van NORM vervuiling (Naturally Occurring Radioactive Material).

Reym
29 januari 2019

Samen met de Port of Amsterdam is er bij een Terminal in Amsterdam een uitbreiding van de infrastructuur voor de behandeling van schepen gerealiseerd. Hierbij is een steiger uitgebreid met een ligplaats voor zeeschepen en is er een nieuwe kademuur voor binnenvaartschepen gebouwd. Een uitdagend project, omdat de terminal waar dit allemaal plaatsvond volledig operationeel was ten tijde van de uitvoering.

Reym
11 december 2018

In een film van het Sectorinstituut Transport en Logistiek laat Reym-collega Rody zien wat je als chauffeur van een tankwagen zoal doet.

Reym
8 november 2018

Voor onze klanten verzorgen we met veel passie de industriële reiniging, transport en duurzame verwerking van afvalstoffen. Reym B.V. doet dit samen met haar zusterbedrijven onder de vlag van onze moedermaatschappij Renewi. Wij willen u via deze weg informeren over een belangrijke ontwikkeling, waarvan u wellicht via de media al kennis heeft genomen. Donderdag 8 november heeft de CEO van Renewi, Peter Dilnot, aangekondigd dat Reym verkocht zal worden.

Reym
23 oktober 2018

Nader kennismaken met de duurzame innovaties van Reym - Op een laagdrempelige manier konden relaties van Reym Delfzijl afgelopen vrijdag nader kennismaken met verschillende duurzame innovaties. Zo'n 150 geïnteresseerden werden in groepen rondgeleid over het zonovergoten terrein. Onder deskundige leiding konden zij zo allerlei nieuwe technieken, machines en reinigingsmogelijkheden live in werking zien.

Reym
15 oktober 2018

Afgelopen zaterdag hebben collega's van Reym en ATM 125 km gefietst voor KWF Kankerbestrijding. De route ging door de duinen van Noord-Holland en met zo'n 40 collega's van de Hazardous Waste divisie is uiteindelijk 6.000,- euro bij elkaar gefietst. De cheque met het geldbedrag is symbolisch overgedragen aan Marion de Bake van het KWF.

Reym
8 oktober 2018

Een mooi moment voor Reym: september volgend jaar mag Reym voor SABIC de reinigingswerkzaamheden tijdens de turnaround van de naftakraker OLE4 verzorgen.

Reym
19 september 2018

De week van 17 september is Safety Week bij Renewi. In deze week staan we met elkaar nog eens extra stil bij het belang van veilig werken. De Life Saving Rules (LSR) staan hierbij centraal.

Reym
17 september 2018

Afgelopen zaterdag organiseerde het toonaangevende waste-to-product bedrijf Renewi het Geen Afval Festival in Drachten.