Shanks ATM Moerdijk

Reym-nieuws

Reym
5 april 2019

"Eenvoudig was het niet: het reinigen van een opslagtank van Sabic met flinke vastgekoekte vervuiling. Maar dankzij de gekozen non-man entry-techniek hoefden de betrokken Reym-professionals minder vaak de tank in."

Reym
2 april 2019

Alle ins en outs over het Reym non-man entry systeem op 9, 10 en 11 april a.s. op de Maintenance NEXT beurs in Ahoy Rotterdam. Kom alles te weten over de voordelen van de scanjet, het mangatkanon en de reinigingsrobot.

Reym
21 maart 2019

Theorie ontmoet praktijk – Thecla Goossens in gesprek met Fred van Beusekom over leiderschap. Ook op dit gebied is in 65 jaar veel veranderd. Leidinggevenden hebben nieuwe uitdagingen gekregen.

Reym
18 maart 2019

Voor het verwijderen van de rubberen coating in een 11 meter hoge zuurtank met een diameter van 10 meter heeft Reym haar nieuwe crawler ingezet. Met een druk van 2500 bar zijn de wanden van de tank gereinigd.

Reym
14 maart 2019

Het Formule-1 seizoen gaat bijna van start. Onlangs heeft Jan Lammers, in de ReymTime, zijn visie gegeven op topsport en hoe bedrijven een voorbeeld kunnen nemen aan Max Verstappen: 'Kritisch zijn op jezelf en transparant zijn over fouten'.

Reym
11 maart 2019

Onlangs heeft Reym Rotterdam de eerste grote objecten mogen ontvangen voor de nieuwe ultrasoon unit. Het ging hierbij om 2 grote platenkoelers van een van haar opdrachtgevers in de Botlek.

Reym
5 maart 2019

Het gaat goed met de economie. Dat merken onze klanten en dat merken wij. Wij mogen ons verheugen in een grote belangstelling voor onze dienstverlening. Onze werkvoorraad voor 2019 en 2020, zeker in het voor- en najaar, is al goedgevuld. Maar, om Johan Cruijff te parafraseren, ‘ieder voordeel heb zijn nadeel’. In een aantal piek-perioden is nu al onze maximale inzet gereserveerd. Voor andere aanvragen hebben wij geen ruimte meer. Daarbij nemen ook de ad-hocwerkzaamheden hand over hand toe, waardoor de werk-belasting op sommige momenten hoog wordt. Gelukkig is er een toenemend bewustzijn bij ketenpartners om daar samen wat aan te doen.

Reym
28 februari 2019

Onlangs heeft Reym haar medewerking verleend aan een reportage van NU.nl met betrekking tot rioolreiniging. Reym is in beeld vanaf 02:30.

Reym
19 februari 2019

Deze ReymTime staat Jan Lammers op de cover. In het magazine een interview met hem over het belang van zelfkritiek en zijn waardering voor échte professionals. Een mooi bruggetje naar onze eigen Reym professionals. Ook zij komen uitvoerig aan het woord over de huidige ‘Ik ben een Pro’ campagne. Maar we kijken uiteraard ook breder. Wat betekent bijvoorbeeld het Energieakkoord voor de chemische industrie? En hoe kun je door beter samen te werken slimmer, duurzamer en veiliger werken?

Reym
4 februari 2019

Geothermie (aardwarmte) wordt steeds vaker gebruikt voor het verwarmen van huizen, kassen en industrie. Het is een duurzaam en schoon alternatief voor aardgas en draagt bij aan onze energie-onafhankelijkheid en een schoon milieu. Reym biedt verschillende ondersteunende diensten tijdens de booractiviteiten maar ook daarna, als de geothermische put in bedrijf is. Denk daarbij aan het aanmaken en opslaan van boorspoelingen, het reinigen van leidingen en installaties en het decontamineren van NORM vervuiling (Naturally Occurring Radioactive Material).