Het ontzorgen van úw organisatie

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw afval? Graag nemen we dit uit handen en vinden voor u een verantwoorde oplossing passend bij uw situatie. Prijs, kwaliteit, duurzaamheid en capaciteit zijn in een notendop de redenen waarom klanten voor ATM kiezen én blijven kiezen. We beschikken over jarenlange ervaring in het vinden van afvaloplossingen en denken graag met u mee. We ontzorgen u.

.

Breed spectrum aan afvalstromen

Met onze installaties kunnen we een grote verscheidenheid aan gevaarlijke afvalstromen op een verantwoorde én veilige manier verwerken. Afvalstromen zoals verontreinigde grond, verpakt chemisch afval, oliehoudend slib, afvalwater en scheepafvalstoffen. Ook voor overige afvalstoffen die wij niet direct kunnen verwerken, hebben we een oplossing. We beschikken over een grote verwerkingscapaciteit. Het afgelopen jaar hebben we immers 1,9 miljoen afvalstoffen verwerkt waarvan 95% weer geschikt is gemaakt voor hergebruik.

Verontreinigde grond Klein chemisch afval Oliehoudend slib Afvalwater Scheepvaart


. .


Goed bereikbaar

Zowel middels vrachtwagens als schepen kunnen wij uw afval ontvangen. We zijn gevestigd op industrieterrein Moerdijk en direct gelegen aan snelweg A16 en A17. Tevens beschikken we over een steiger in het Hollandsch Diep, waar we schepen met een diepgang van 7,5 meter kunnen ontvangen. Wanneer u dat wenst, kunnen wij ook de transport voor u verzorgen.

24/7 dienstverlening

Ook bij milieu-incidenten kunnen wij u ontzorgen. We zijn namelijk volcontinu bereikbaar voor de aanvoer van gevaarlijke afvalstoffen. Lees meer over onze 24/7 dienstverlening.

Internationaal

We zijn internationaal actief en hebben verkoopkantoren in België, Duitsland en Spanje om de internationale markt goed te kunnen bedienen. Zowel nationaal als op internationaal niveau zijn strikte regels gebonden aan de import en export van afvalstoffen. De volledige administratieve afhandeling kunnen we voor u verzorgen.

Totaaloplossing

Ook kunnen we u een totaaloplossing aanbieden door zowel de reiniging en het transport als de eindverwerking uit handen te nemen.