Klantenportal

Wilt u ook de administratieve route van uw afval online en realtime volgen? Dat kan! Met onze klantenportal kunt u digitaal meekijken in de administratie omtrent uw afvalstoffen.

Het is een afgeschermde online versie van onze bestaande administratie, toegespitst op u als klant. De informatie is te raadplegen waar en wanneer u dat wilt. U heeft vanuit de portal altijd het totaaloverzicht, dossiers, rapportages en de historie van uw afval bij de hand. De informatie is nagenoeg realtime dus u kunt bijvoorbeeld zien of uw vracht in Moerdijk is gearriveerd, door ons is gewogen, gelost is of inmiddels het terrein heeft verlaten. Daarbij houdt u zelf de touwtjes in handen met de selfservice mogelijkheden van het portal zoals het online aanvragen van afvalstroomnummers of het voormelden van een aanlevering.

Kwaliteit van de data

Aan de kwaliteit van de data verandert niets. U blijft zelf verantwoordelijk voor uw informatieverstrekking en wij blijven de eindcontrole doen. Het gebruik van het portal is wel minder foutgevoelig omdat de informatie nu één op één in onze administratie komt zoals u deze aanlevert. U bekijkt en beheert de informatie in een beveiligde webomgeving.

Inloggen als gast

U kunt laagdrempelig kennismaken met het portal door in te loggen onder een gastaccount. Met een gastaccount kunt u gebruikmaken van de selfservice, maar vanzelfsprekend niet uw historie inzien.

Heeft u interesse of wilt u meer informatie?

Neem gerust contact op met uw vaste salescontactpersoon. Het klantenportal is immers beschikbaar voor iedere klant, ongeacht de grootte of type afvalstroom. Daarbij kan uw account afhankelijk van uw informatiebehoeften of afhankelijk van de verschillende gebruikers worden ingericht.

Hulp nodig bij het gebruik van ons klantenportal?