Aanvraag afvalstroomnummer

Om een afvalstroomnummer aan te vragen, hebben we een aantal gegevens nodig die u via het formulier in kunt vullen. U start met bovenaan ATM als verwerker te kiezen. Vervolgens vult u de velden in, waarvan een aantal verplicht zijn.

Mocht u de verplichte velden niet hebben ingevuld, zal u een melding krijgen als u op Volgende klikt.

Op de volgende pagina dient u de gegevens van onder meer de afzender en ontdoener in te vullen.
U kunt gebruik maken van het zoekveld, wat beschikbaar is bij de regel Relatienummer. In dit vak kunt u direct zoeken of op de puntjes klikken waarna een nieuw scherm volgt om te zoeken. Door het typen van de naam zal het zoekscherm filteren zoals in onderstaande afbeelding te zien is. Vervolgens klikt u op de regel die u nodig heeft.

Bij Ontdoener heeft u de mogelijkheid om de gegevens over te nemen van de Afzender middels de knop aan de rechterkant. Bij transporteur en factuuradres heeft u tevens de mogelijkheid om de gegevens van de Afzender of Ontdoener over te nemen.

Aangekomen bij het laatste scherm kunt u zelf nog documenten toevoegen, bijvoorbeeld een MSDS. Nadat u op Indienen heeft geklikt, is de aanvraag verstuurd en ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Onze Sales-afdeling zal uw aanvraag in behandeling nemen. Als wij uw nummer aanvaarden, zal u hier bericht van krijgen. Het afvalstroomnummer wat u dient te gebruiken op de begeleidings-brieven ontvangt u middels een offerte.