Nieuws ATM Moerdijk

ATM draagt Moerdijks Oldtimerfestival warm hart toe

Dit jaar onze steun zelfs meer dan verdubbeld.

Oldtimerfestival

Stichting Nostalgisch Moerdijk organiseert dit jaar wederom het Oldtimerfestival in de haven van Moerdijk. In het weekend van 29 & 30 augustus aanstaande zal er vermaak zijn voor jong en oud. Een feesttent met entertainment, kermis, marktkraampjes, eettentjes én natuurlijk veel oldtimers! Het gehele festival uiteraard in nostalgische stijl. De Moerdijkse Oldtimer Vrienden zet tevens een toertocht uit.

Bij ATM leveren we graag een bijdrage aan dit soort initiatieven die het sociaal leven in de omgeving aangenamer maken. Dit jaar hebben we onze steun meer dan verdubbeld en nemen we de nostalgische spiegeltent volledig voor onze rekening.

Overige toezeggingen

Op jaarbasis dragen we tientallen lokale verenigingen en stichtingen een warm hart toe. Van buitenspeeldagen, jongerenfestivals en sportactiviteiten, tot organisatie van Carnaval, Sinterklaas en Koningsdag. Sommige initiatieven vinden we zó bijzonder, zoals het Moerdijks Oldtimerfestival, dat zij een royalere steun ontvangen.

Andere grotere toezeggingen van dit jaar zijn onder meer de ATM Ladies Day, georganiseerd door VV Klundert op 30 mei aanstaande, het Jongerenfestival Ontpop in Klundert georganiseerd door Jongerenwerk Moerdijk en het afscheidskamp groep 8 van Basisschool De Klaverhoek.

Sfeerimpressie Moerdijks Oldtimerfestival 2014 Sfeerimpressie Moerdijks Oldtimerfestival 2014


Ook in aanmerking komen?

Dien een verzoek voor een social investment in en we bekijken graag of we iets voor uw vereniging of stichting kunnen betekenen.

Publicatiedatum: 5 maart 2015 10:37