Nieuws ATM Moerdijk

ATM’ers gezocht

Ben jij een secure analist, accurate elektromonteur, noeste steigeroperator of handige onderhoudsmonteur? JOIN US!

Chemisch analist

In het geavanceerde laboratorium van ATM werken 18 enthousiaste analisten. Zij controleren het binnenkomende afval, de verwerkbaarheid, ons verwerkingsproces en alle output. Per jaar ruim 40.000 monsters en bijna 500.000 individuele parameters! Zorg jij dat we in control en in compliance blijven?

Elektromonteur

Onze fabrieken zijn in eigen huis gebouwd, evenals de benodigde elektra en besturingssystemen. De 6 monteurs en 2 software-engineers van de elektrotechnische dienst kunnen extra hulp goed gebruiken. Zorg jij voor de spanning?

Steigeroperator

Aan onze steiger zijn we op jaarbasis zo’n 3.300 (zee)schepen van dienst. We ontvangen er schepen om ze te lossen, te reinigen en of te ontgassen. Kom jij werken in dé wasstraat van het Hollandsch Diep?

Onderhoudsmonteur

Onze ervaren mechanische onderhoudsdienst zorgt dat de verwerkingsprocessen 24/7 lopen als een geoliede machine. De 8 monteurs kunnen versterking heel goed gebruiken. Kom jij mee-smeren?

Mechanical Engineer

We investeren volop in onze processen. De vier procestechnologen, zes mechanical engineers en een R&D analist maken al die innovaties en onderhoudsplannen mogelijk. Van leidingwerk tot filterinstallatie. Van meet af aan zijn zij spil in het web. Kom jij mee-engineren?

Wat kenmerkt ons?

Onze mensen zijn trots, loyaal en vastberaden. Zij maken het verschil. Zonder ATM’ers immers geen ATM. Wij waarderen ze, stimuleren hun talenten, zijn sociaal en zorgen goed voor hen. Lees meer over ATM als werkgever.

Enthousiast geworden?

Solliciteer en wellicht verwelkomen we je binnenkort!

Publicatiedatum: 23 juli 2018 15:28