Nieuws ATM Moerdijk

Hoera, de eerste operators zijn geslaagd!

Vrijdag 8 juli namen de eerste operators van de ATM-bedrijfsschool hun diploma in ontvangst.

.
Sinds februari 2015 hebben we een eigen MBO-praktijkopleiding op drie verschillende niveaus. Overigens landelijk erkend vanwege de samenwerking met het Da Vinci College, maar wel toegespitst op ATM. Momenteel hebben we 41 operators in dit opleidingstraject en na een periode van examens zijn de eerste 10 inmiddels geslaagd! Een bijzonder moment en het uitreiken van de diploma’s hebben we dan ook niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Diploma-uitreiking

Afgelopen vrijdag was de diploma-uitreiking met taart, bloemen, cadeaus, een woordje van onze opleidingscoördinator Heleen Kuitert en de daadwerkelijke overhandiging door docent Richard de Beer. Ook de nauw betrokken ATM-praktijkbegeleiders waren van de partij. 4 van de 10 geslaagden zijn inmiddels doorgestroomd naar een volgend niveau. In het nieuwe schooljaar is weer een ploeg van 12 operators gestart.

Richard de Beer, docent van het Da Vinci College, aan het woord. Richard de Beer, docent van het Da Vinci College, aan het woord.
De 10 geslaagde operators met docent Richard de Beer. De 10 geslaagde operators met docent Richard de Beer.
De 10 geslaagde operators met overige betrokkenen zoals opleidingscoördinator Heleen Kuitert en de ATM-praktijkbegeleiders. De 10 geslaagde operators met overige betrokkenen zoals opleidingscoördinator Heleen Kuitert en de ATM-praktijkbegeleiders.

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 11 juli 2016 16:12