Nieuws ATM Moerdijk

“Ik doe er alles aan om mijn klanten blij te maken”

Total Care bracht Bianca naar Reym...

.
Bianca Leerink voelt zich bij Reym als een vis in het water. Ze is er Senior Sales Engineer. Total Care is haar exclusieve domein. “Daarom kwam ik in 2012 naar Rotterdam.” Ze houdt ervan om haar klanten te ontzorgen. Ze houdt van teamwork. En dat geldt zowel op het werk als privé. Synergie over de volle breedte.

Bianca belandde bij toeval in de afvalbranche. Maar haar overstap naar Reym was destijds een bewuste keuze. “Dat een bedrijf haar klanten volledig wil ontzorgen, spreekt mij enorm aan. Total Care heeft zich inmiddels bewezen als één-loket-oplossing. Alle klanten die ooit naar Total Care zijn overgestapt, zijn nog steeds klant.” Bianca en Total Care lijken voor elkaar geschapen: “Ik doe er alles aan om onze klanten tevreden te stellen. Dat ik daarvoor soms een robbertje moet vechten met planning, hoort erbij. ‘Nee’ verkopen wil ik het liefst niet. En als onverhoopt een keer iets echt niet kan, weet de klant dat wij er alles aan hebben gedaan.”

. .

Werkplezier

Bianca ziet zichzelf niet als een echte saleswoman. “Sales is weliswaar mijn ding, maar dat zit ‘m niet in de verkooptransactie als zodanig. Ik voel mij eerder een adviseur. Ik kom bij veel klanten over de vloer en ben dus nogal eens op pad. Geen dag is hetzelfde. Dat geeft mijn job extra sjeu. Bovendien krijg ik van mijn leidinggevende de ruimte om naar eigen inzicht het beste voor mijn klant te doen. Het vertrouwen dat je zowel van je werkgever als van je klanten krijgt, bezorgt me heel veel werkplezier.”

Teamwork

Dat plezier ontleent Bianca ook aan de samenwerking binnen Reym en met de collega’s van ATM. “Het succes van Total Care valt of staat met goed teamwork. Binnen Reym beschouw ik behalve mijn collega’s van sales en afvalstoffen ook de operationele medewerkers als mijn teamgenoten. We klaren samen de klus. En natuurlijk samen met ATM. Total Care is onze gezamenlijke totaaloplossing. Reym en ATM vormen samen een sterke tandem in de afvalbranche. En sinds de komst van Van Gansewinkel en CFS hebben we nu echt alles in huis. Niet alleen aan verwerkingsmogelijkheden. Ook onze gezamenlijke expertise en ervaring spreken nationaal en internationaal tot de verbeelding.”

Lees het hele interview met Bianca in de vrouweneditie van ATMosfeer

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 11 april 2018 12:01