Nieuws ATM Moerdijk

MVO-jaarverslag 2015-2016: een preview...

Ons nieuwe jaarverslag ligt momenteel bij de drukker, maar we geven je hier alvast een klein inkijkje…

.
Vanaf begin juli valt het ATM MVO-jaarverslag over boekjaar 2015-2016 op de deurmat en leest u over onze prestaties op het gebied van People, Planet en Profit. En in alle opzichten was het een succesvol jaar…

Ons thema van afgelopen jaar was in control en dat is eveneens de rode draad van het verslag. Immers is het onze license-to-operate om het afval wat ons wordt toevertrouwd, in control te verwerken.

. .

En naast onze jaarprestaties is het verslag ook een bundeling van mooie verhalen…

Algemeen directeur Aad van Marrewijk blikt terug op een goed jaar en ziet de nu bereikte stabiliteit als springplank voor verdere optimalisering. Teus Brand, manager Operations vertelt over het hand in hand gaan van productiviteit en veiligheid. Extern vertrouwenspersoon Marijke Blom van Hart-Werk is bijzonder enthousiast over de samenwerking met ATM. Veiligheidsmannen Ben en Marcel hebben afgelopen jaar het BRZO-traject tot leven gebracht en Ron Grobecker, Commercieel directeur van Reym, somt de voordelen van het nieuwe Total Care Centre op voor klant én milieu. Compliance directeur Jacques de Jong is vol lof over de organisatie en kijkt terug op het jaar van de nieuwe mindset. Afgelopen jaar was tevens het jaar van Tank Terminal Sluiskil, waar ATM, Heros en Ecoserve Europa de handen ineen slaan. Ook de Business Unit Managers van ATM komen in een rondetafelgesprek uitvoerig aan bod en benoemen de marktontwikkelingen en commerciële kansen.

Enfin, u leest het begin juli in ons MVO-jaarverslag…

Nog geen abonnement? Vraag dit dan alsnog aan

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 17 juni 2016 11:19