Nieuws ATM Moerdijk

Moerdijkse Marijke Blom laat ATM’ers uit de verf komen

Sinds dit jaar is de toegewijde Marijke van Hart-Werk onze externe vertrouwenspersoon.

.
"De warme, professionele manier van uiten was voor mij aanleiding contact te zoeken met ATM”, aldus de toegewijde Marijke Blom van Hart-Werk uit Moerdijk. Sinds dit jaar is deze poly-energetisch therapeut, diepgaand coach en talentontwikkelaar de extern vertrouwenspersoon voor onze collega’s.

Matchende visies

“In de eerste kennismaking klikte het en wanneer het klikt, kunnen we samen de mensen en de organisatie nog beter maken. Onze visies matchen. ATM heeft veel oog voor de mensen en wij hebben de specialistische kennis in huis. Inmiddels weten steeds meer collega’s me te vinden als extern vertrouwenspersoon. En dit wordt erg gewaardeerd. Ik ben natuurlijk onafhankelijk en onpartijdig. Het is enkel mijn belang dat het goed gaat met de ATM’er die op dat moment voor mijn neus zit. Soms kan een luisterend oor al voldoende zijn, maar ik kan vanuit deze rol ook ondersteunen, de organisatie adviseren of zaken teweegbrengen.” Daarnaast coacht Marijke ook een tiental collega’s in een persoonlijk ontwikkeltraject.

. .

“ATM is heel open en toegankelijk, maar dit is ook gelijk haar valkuil. De business vraagt van ATM om strikt en conform wet- en regelgeving te ondernemen, maar dat lijkt soms een contradictie. Het vraagt een andere manier van aansturing en dat voelen vooral de oudere collega’s ook. Over het algemeen zijn de ATM’ers bijzonder loyaal en trots, maar soms proef ik dus dat collega’s door de noodzakelijke veranderingen na verloop van tijd niet zo goed meer weten waar loyaal aan te zijn. Hier liggen nog kansen, maar met zo’n sociale organisatie heb ik daar alle vertrouwen in.”

“Kortom: ik koester ATM als klant en ben heel blij mijn bijdrage te kunnen leveren aan deze hartelijke organisatie.”

Dit artikel is gepubliceerd in het MVO-jaarverslag 2015-2016.
Bekijk deze hier

Publicatiedatum: 20 augustus 2016 16:41