Social investments ATM Moerdijk

Social investments

We zijn ons bewust van onze omgeving en onze plaats hierin. Daarom willen we graag een bijdrage leveren aan initiatieven die het sociaal leven in deze omgeving aangenamer maken. Sociale initiatieven voor én door de inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen namelijk in aanmerking komen voor financiële steun.

Warm hart voor verenigingsleven

De afgelopen jaren hebben we honderden initiatieven van verenigingen en stichtingen een warm hart toegedragen. Van buitenspeeldagen, jongerenfestivals en sportactiviteiten, tot de organisatie van Carnaval.

In aanmerking komen?

Lokale verenigingen en stichtingen kunnen een verzoek voor een social investment indienen. Initiatieven die in aanmerking komen, zijn professioneel georganiseerd, vinden plaats in de omgeving van Moerdijk en komen ten goede aan een brede doelgroep binnen de lokale gemeenschap.

Onze social investments zijn niet ten behoeve van gevaarlijke, risicovolle of milieubelastende initiatieven; politieke, religieuze of activistische initiatieven; maatschappelijk omstreden initiatieven; individuele initiatieven; commerciële organisaties; begrotingstekorten; dagelijkse gang van zaken.