Afvalverwerking ATM Moerdijk

Organisatie

Aandeelhouder

ATM is een besloten vennootschap. Alle aandelen zijn in handen van de Renewi Mineralz & Water divisie, dat op haar beurt weer onderdeel uitmaakt van het Engelse beursgenoteerde bedrijf Renewi. Tot de Renewi Group behoren meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in afval en recycling.

Vestigingen

De ATM-groep bestaat uit vier vestigingen, waarvan ATM B.V in Moerdijk het hoofdkantoor en de grootste productiesite vormt. Een tweede productiesite van de ATM-groep tot december 2014 was Jaartsveld Groen en Milieu B.V. gevestigd in Steenbergen.
Daarnaast is CFS in Weert een tweede productiesite en zijn Ocean Combustion Service N.V. in Merksem en ATM Entsorgung Deutschland GmbH in Mönchengladbach. Verder zijn agenten over heel de wereld actief voor ATM. Klik hier voor alle bedrijfsgegevens.

Bestuur

Het managementteam is verantwoordelijk voor het besturen van ATM. De statutaire directie bestaat uit twee directeuren: een Algemeen Directeur en Compliance Directeur. Samen met de Manager Operations, Manager Maintenance, Manager Sales, Manager HR en Controller vormen zij het managementteam van ATM.

Stakeholders en netwerken

Al onze ontplooiingen en inspanningen zijn gericht op onze medewerkers, aandeelhouder, klanten, overheden, omwonenden, buurbedrijven en/of leveranciers. Om recente ontwikkelingen te delen en gezamenlijk een stem te hebben, is ATM tevens lid van een aantal brancheorganisaties. Naast de Vereniging Afvalbedrijven (VA) zijn dit de Vereniging Logistiek Management (VLM), Nederlandse Vereniging van Procesmatige Grondbewerkingsbedrijven (NVPG), Vereniging van Ondernemingen in Milieudienstverlening ten behoeve van Scheepvaart (VOMS), Febem (België) en Euroshore (Europese branchevereniging voor maritieme bedrijven). Lokaal participeren we in de Bedrijvenkring Industrieterrein Moerdijk, afgeleide werkgroepen en de Burenraad.

Wil je meer weten over ATM als werkgever ?