Ontzorgen ATM Moerdijk

We care for the future by making more from waste

Maatschappelijk verantwoord is zoals we bij ATM ondernemen. We zijn niet enkel economisch gedreven, maar vooral gedreven om goed te zorgen voor onze mensen, het milieu en de maatschappij. Vanzelfsprekend dat we People, Planet en Profit evenredig beschouwen.

PEOPLE

Onze mensen. Zij die het gewone ongewoon goed doen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. Hun betrokkenheid en energie, dag in dag uit. Zonder ATM'ers geen ATM. Zij maken het verschil. Die gebundelde krachten maken ons sterk. Onze mensen zijn trots, trouw en vastberaden. Voor hen wordt dan ook zo goed mogelijk gezorgd.

ATM Strategiekaart ATM Strategiekaart

PLANET

Als mieren van de maatschappij zorgen voor een opgeruimde wereld. We werken hard om afval met onze duurzame technologieën weer geschikt te maken voor hergebruik. Alles in compliance. Dit gaat vóór bedrijfsresultaat. Altijd het juiste doen is onze plicht. Met bijzondere aandacht voor de directe omgeving.

PROFIT

Klanten ontzorgen met onze kennis en kunde. Marktgerichte en robuuste afvaloplossingen. Degelijk en doordacht. Alles in eigen huis ontworpen. We hebben continue aandacht voor onze verwerkingsprocessen. Zowel kwalitatief als kwantitatief. Innoveren en de klant blijvend meerwaarde bieden. We ademen mee en dat maakt het verschil.