Maatschappelijk verantwoord ondernemen ATM Moerdijk

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen worden vaak in één adem genoemd, maar wij zien duurzaamheid slechts als een onderdeel van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

.
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons niet enkel het verduurzamen van onze bestaande bedrijfsactiviteiten. Wij beschouwen het als een complete vorm van ondernemen. We zijn niet enkel economisch gedreven, maar vooral ook gedreven om goed te zorgen voor onze mensen, het milieu en de maatschappij.

Zorg voor onze mensen, het milieu en de maatschappij is dan ook de rode draad van het jaarverslag. Meer dan alleen duurzaam...

.

Koploper in MVO

We behoren tevens tot de kopgroep van haven- en industrieterrein Moerdijk in het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het koploperschap is een initiatief van de stuurgroep Duurzame verbindingen. Een accreditatiecommissie heeft ATM aangewezen als koploper en is hiermee een inspiratiebron voor andere bedrijven in hun streven om maatschappelijk verantwoord te ondernemen.

Over ATM

Gevaarlijk afval wat in onze maatschappij ontstaat, wordt door ATM op een veilige en verantwoorde manier verwerkt. 95% van dit afval maken we weer geschikt voor hergebruik. Lees meer over ATM.

Contactgegevens

Postbus 30, 4780 AA Moerdijk
Vlasweg 12, 4782 PW Moerdijk
E-mailadres: info@atmmoerdijk.nl
24/7-nummer: +31(0)168 389 289
Zie alle bedrijfsgegevens.

© atm 2017