Over ATM
  1. Homepage
  2. Over ATM Over ATM

Over ATM

ATM - onderdeel van Renewi groep - is gevestigd op het Haven- en Industrieterrein Moerdijk.

We zijn één van Europa’s grootste professionele verwerkers voor verontreinigde grond en teerhoudend asfaltgranulaat, afvalwater en oliehoudend slib. Daarnaast verwijderen we een breed scala aan gevaarlijke afvalstoffen, zoals verpakt chemisch afval.  

Processen

Met 220 medewerkers verwerken we jaarlijks ongeveer 2 miljoen ton afval, met innovatieve procestechnieken en steeds met de focus op circulariteit. Van de tonnen afval die we jaarlijks verwerken, krijgt het grootste deel  een tweede leven, in de vorm van nieuwe producten of energieherwinning.

ATM en Mineralz maken beide deel uit van dezelfde divisie binnen de Renewi groep. Zo bundelen we 40 jaar expertise in afvalverwerking met innovatieve procestechnieken, steeds met de focus op circulariteit. We zijn actief in de beide stromen: inkomend en uitgaand.

Diensten

De inkomende afvalstromen komen per schip of vrachtwagen bij onze vestiging aan het Hollands Diep binnen. De verwerking gebeurt met een thermische reinigings-, pyrolyse-, slibverwerkings- en een waterzuiveringsinstallatie. Daarnaast reinigen en ontgassen we tankschepen in onze scheepsreinigings- en ontgassingsinstallatie.

Producten

Onder de merknaam FORZ® produceert ATM, naast Mineralz, een reeks toekomstbestendige, circulaire grondstoffen uit gereinigde grond en TAG.

Door ketensamenwerking met partners, universiteiten en overheden streven we continu naar maatschappelijk verantwoorde, circulaire ontwikkelingen die inzetbaar zijn voor de wegenbouw, voor infrastructurele werken of als onderdeel voor de productie van betonwaren.  

Heeft u een vraag?

Ons team staat voor u klaar.

Neem contact op

Renewi Mineralz & Water

ATM maakt onderdeel uit van de
Renewi-divisie Mineralz & Water
waaronder ook het bedrijf Mineralz
behoort.