Nieuws ATM Moerdijk

De zomer van ATM

Een terugblik op een vol seizoen aan evenementen en social investments...

.
Afgelopen periode bleek wel weer dat we het lokale verenigingsleven een warm hart toedragen. Én onderling met de collega’s ook graag (sportief) bezig zijn!

Nieuw dorpshart Moerdijk

Eind juni werd het nieuwe dorpshart van Moerdijk geopend. Een multifunctioneel ontmoetingscentrum met een park, sportcourt, jeu-de-boulesbaan en een speeltuin voor jong en oud, met en zonder beperking. Dat laatste is mogelijk gemaakt door een paar grote bedrijven op het industrieterrein, waaronder ATM.

. .

Bedrijventoernooi Klundert

Ook dit jaar was VV ATM weer vertegenwoordigd op het bedrijventoernooi van VV Klundert. Ter nagedachtenis aan ATM-collega Jaap Tolenaars draagt de wisselbekker vanaf dit jaar zijn naam.

Schoolreis en afscheidskamp Basisschool de Klaverhoek

Dankzij onze social investment konden de kinderen van groep 1 t/m groep 7 van Basisschool de Klaverhoek dit jaar ook weer op schoolreis. De reis ging naar de Efteling! De kinderen van groep 8 werden uitgezwaaid tijdens het jaarlijkse afscheidskamp.

Profronde van Zevenbergen

Ook de Zevenbergse Wielerronde en de Dikke Bandenrace in het weekend van 10 en 11 augustus mochten dit jaar weer rekenen op onze steun.

. .

Het 25e ATM Tennistoernooi in Moerdijk

Traditiegetrouw vond half augustus weer het ATM Tennistoernooi plaats bij TV De Klaverpolder in Moerdijk. Dit jaar vierden we samen met de vereniging ons lustrum en speelden naast de nodige KNLTB-spelers ook de nodige ATM’ers mee.

ATM-Reym fietstocht

Zaterdag 31 augustus ging ook de jaarlijkse ATM-Reym fietstocht weer van start. Dit jaar fietsten de collega’s van ATM en Reym op de racefiets een rondje Biesbosch van 100 km.

. .

En wat afgelopen zomer nog meer op het ATM-evenementenprogramma stond…

Gelukkig hebben we begin januari nog het jaarlijkse ski-weekend met de collega’s in het vooruitzicht…

Gerelateerde artikelen

Publicatiedatum: 12 september 2019 9:33