Nieuws ATM Moerdijk

Wederom een warm hart voor diverse lokale, sociale initiatieven!

Onder meer voor het Moerdijkse Oldtimerfestival, de Zevenbergse Profronde, de Standdaarbuitense Polderchallenge en de ATM Startdag in Willemstad…

.
Onze omgeving ligt ons na aan het hart. Dit bleek afgelopen maand tevens uit de diverse social investments voor het lokale verenigingsleven.

Oldtimerfestival Moerdijk

Een bijzonder initiatief was het Moerdijkse Oldtimerfestival dat 29 & 30 augustus circa 10.000 bezoekers trok! Een grote spiegeltent met entertainment in Moerdijk, kermis, marktkraampjes, eettentjes én natuurlijk heel veel oldtimers. Lees hier het interview in BN de Stem met de organisatoren.

Profronde van Zevenbergen

Het Moerdijkse wielerweekend, ofwel de Zevenbergse Wielerronde, in het weekend van 8 & 9 augustus mag ook zeer geslaagd worden genoemd. Het erepodium werd bezet door Steven Kruijswijk, Wout Poels en Mathieu van der Poel.

Polderchallenge Standdaarbuiten

Standdaarbuiten had dit jaar voor het eerst een heuse Polderchallenge: een survivalparcours bestaande uit een mix van mud, trail, obstacles en een flinke dosis fun. Met succes, want de eerste editie had bijna 400 deelnemers!

Polderchallange Standdaarbuiten VV Kogelvangers Moerdijks Oldtimerfestival Profronde Zevenbergen

.

Aftrap nieuw voetbalseizoen Willemstad

VV de Kogelvangers uit Willemstad opende 22 augustus tijdens de ATM Startdag officieel haar nieuwe voetbalseizoen voor de jeugd: 60 kids trapten af met een voetbalclinic.

ATM Tennistoernooi in Moerdijk

Afgelopen maand werd er tevens actief getennist op het 21e ATM Tennistoernooi in Moerdijk, georganiseerd door TV de Klaverpolder. Ook onze collega’s streden er voor een overwinning.

Overige social investments

Andere bijzondere initiatieven die we de afgelopen maand hebben gesteund, zijn het Zomercarnaval in Zevenbergsche Hoek en het Zomerkamp voor de basisschoolkinderen in Standdaarbuiten en Noordhoek.

Deze maand: Festival Ontpop in Klundert

Een bijzondere social investment in het vooruitzicht is het Festival Ontpop 26 september aanstaande in Klundert. Een festival georganiseerd voor en door de jongeren van Moerdijk.

.

Ook in aanmerking komen?

Dien een verzoek voor een social investment in en we bekijken graag of we iets voor uw vereniging of stichting kunnen betekenen.

Meer lezen over onze social investments?

Publicatiedatum: 7 september 2015 8:33