Social investments ATM Moerdijk

Social investments

We zijn ons bewust van onze omgeving en onze plaats hierin. Daarom willen we graag een bijdrage leveren aan initiatieven die het sociaal leven in deze omgeving aangenamer maken. Sociale initiatieven voor én door de inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen namelijk in aanmerking komen voor financiële steun.

Warm hart voor verenigingsleven

Het afgelopen jaar hebben we tientallen initiatieven van verenigingen en stichtingen een warm hart toegedragen. Van buitenspeeldagen, jongerenfestivals en sportactiviteiten, tot organisatie van Carnaval, Sinterklaas en Koningsdag.

In aanmerking komen?

Lokale verenigingen en stichtingen kunnen een verzoek voor een social investment indienen om in aanmerking te komen. Intern hebben we een richtlijn waar we de
binnenkomende aanvragen aan toetsen. Initiatieven die in aanmerking komen, vinden plaats in de omgeving van Moerdijk en komen ten goede aan een brede doelgroep binnen de lokale gemeenschap.

Over ATM

Gevaarlijk afval wat in onze maatschappij ontstaat, wordt door ATM op een veilige en verantwoorde manier verwerkt. 95% van dit afval maken we weer geschikt voor hergebruik. Lees meer over ATM.

Contactgegevens

Postbus 30, 4780 AA Moerdijk
Vlasweg 12, 4782 PW Moerdijk
E-mailadres: info@atmmoerdijk.nl
24/7-nummer: +31(0)168 389 289
Zie alle bedrijfsgegevens.

© atm 2017