Verpakt chemisch afval ATM Moerdijk

Verpakt chemisch afval

In onze pyrolyse-installatie verwerken wij verpakt chemisch afval zoals resten van verf en oplosmiddelen, maar ook oliehoudend en organisch verpakt afval zoals inkt, lijm, hars, vet en olie.

Overige afvalstromen

Daarnaast kunnen we in de pyrolyse-installatie ook klein chemisch afval afkomstig van milieustraten verwerken en oliehoudende steekvaste afvalstoffen in bulk. Een voorbeeld van deze laatste stroom is de reststof van onze slibverwerking. Tot slot kunnen wij ook productmonsters van laboratoria en over-de-datumproducten uit de farmaceutische industrie verwerken.

Vraag ons vrijblijvend om advies en wij ontzorgen u.

Acceptatie

Of wij úw verpakt chemisch afval kunnen verwerken, is afhankelijk van de concentratie aan verontreinigingen en de bijbehorende Euralcodes die wij mogen ontvangen. De maximaal toegestane verontreinigingen staan vermeld in onze acceptatieprocedure. Lees meer over de verwerkbaarheid.

Aanvoer

Aanleveren is mogelijk in diverse verpakkingen zoals vaten, IBC’s en ASP’s. De aanvoer van bulk kunnen wij ontvangen in kiptrailers of containerwagens die zelf kunnen storten.